Over Franklin

Franklin heeft meer dan dertig jaar ervaring als professioneel saxofonist. Hij speelt met grote artiesten en bekende bands, zoals Bløf. Hij voelt zich thuis op het podium bij grote evenementen. Maar met even veel plezier verzorgt Franklin live achtergrondmuziek bij uw diner of receptie. Of maakt hij van uw familiefeest of bruiloft een muzikaal feest om nooit te vergeten.
Franklin Schieman is een bekende muzikant in het professionele circuit. Naast sessiewerk als saxofonist voor diverse grote en kleine optredens doet hij ook studiowerk en is hij een entertainer met een live DJ act voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Ook geeft Franklin muziekles op de muziekschool in Zeeland.
Floor Hansenwww.love-sound.nl
Lees verder
"Franklin is een te gekke saxofonist! Een super fijn persoon om mee samen te werken en tevens ook nog eens ontzettend muzikaal. Bij elke event is hij een perfecte match en weet hij zich naadloos aan te sluiten aan de wensen van de klant. We werken dan ook erg graag met hem samen!"
Richard Hickmannbandshopper.nl & agogofeestje.nl
Lees verder
"Franklin Schieman is naar mijn mening een van de beste popsaxofonisten van Nederland. Waarom? Hij speelt met gemak met elk nummer op gevoel mee met altijd stijlvolle riffs en saxlijnen met smaak en met het juiste idioom voor het nummer. Verder is Franklin altijd goedgekleed, positief, zeer professioneel en serviceminded. Ik ken niemand anders die zo goed speelt, zo betrokken is en mensen zo weet te raken met zijn altijd inventieve en gedreven spel. Naast saxofonist ken ik Franklin ook als een fantastische allround DJ. Zijn repertoirekennis en het gevoel voor welke muziek nodig is op het moment is fenomenaal! Onlangs hoorde ik hem ook met een jazzband spelen. Daarin onderscheidt hij zich dus ook, geen stijl te gek geen berg te hoog. Deze sax reus is iemand die je altijd kan bellen voor een geweldig optreden! Ik hoop dan ook nog als gitarist en DJ veel met hem samen te mogen optreden!
Hans Verschuurenwww.gigworld.nl
Lees verder
Franklin heeft vele jaren ervaring als professioneel saxofonist. Hij is meer dan doorgewinterd te noemen. Zijn ervaring is ruim, van het inspelen van opnames voor reclamespots, tot solistische optredens voor grotere artiesten en op de grotere evenementen. Voor Bløf speelde hij het welbekende thema in voor het nummer ‘Liefs uit Londen’. Dit jaar speelt hij weer met Bløf op Concert at Sea! Ook stond Franklin als saxofonist op evenementen voor bedrijven als Nike, T-Mobile, General Electric en vele anderen. Franklin is echter voor de grotere én kleinere opdrachten in te schakelen. Voor GigWorld begeleidt hij onder andere Johnny Rosenberg in Mad Men. Ook als DJ / saxofonist schakelen we Franklin in bij La Pasion. Een veelzijdig en allround artiest die altijd meedenkt en een graag geziene muzikant is op allerlei feesten, festivals en evenementen.
Hans Verschuurenwww.gigworld.nl
Lees verder
"Hey Franklin, dank je wel weer voor je optreden! Altijd een betrouwbare en professionele invulling. Fijn om mee te werken. Mag ook eens gezegd zijn !!! Grt. Hans"