Lessen

Franklin deelt zijn muzikale kennis en ervaring graag met anderen die saxofoon willen leren spelen. Al meer dan dertig jaar ervaring als docent vertaalt zich ook hier terug in maatwerk. Hij past zich aan aan de muzikale interesses en het niveau van zijn leerlingen. Plezier in muziek maken staat voorop. Maar hij daagt zijn leerlingen ook uit steeds een stap verder te gaan. 

Franklin geeft les op de Zeeuwse Muziekschool.
Op www. zeeuwsemuziekschool.nl  vindt u informatie over alle lesmogelijkheden.

Yoran Aarssen
"Het jaar voordat ik naar het conservatorium ging, reisde ik iedere week vanaf Hulst naar Goes om een uur lang jazz les te volgen bij Franklin. Hij is een enthousiaste docent die met veel plezier lesgeeft, dat werkt zeer aanstekelijk en ik heb veel van hem geleerd!"
Celia Swart
"Franklin heeft in mijn jeugd een groot aandeel gehad in mijn muzikale ontwikkeling. Met zijn geduld en enthousiasme ben ik altijd plezier blijven houden in het saxofoon spelen en muziek maken. Daarbij stimuleerde hij vaak verschillende richtingen van muziek stijlen van klassiek tot jazz, maar ook het componeren van muziek. Met als resultaat dat ik nu afgestudeerd ben voor compositie aan Het Koninklijke Conservatorium in Den Haag!"

Voeg je koptekst hier toe

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.